Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe (1-0) || Super Lig 2017/2018

Vrijdag 29 september 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Akhisar Belediyespor het vrijdag 29 september 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Manisa 19 Mayıs Stadyumu in Manisa.

Via de Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Bulent Yildirim geëindigd in een 1-0 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door O. Ayik, waarmee Akhisar Belediyespor met 1-0 de leiding nam. In de 82e minuut moest A. Potuk van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Bulent Yildirim een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Fenerbahçe verder met een speler minder. In de 87e minuut kreeg M. Skrtel van Fenerbahçe voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Fenerbahçe de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bulent Yildirim, waardoor Akhisar Belediyespor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor V. Janssen Fenerbahçe
21' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor C. Osmanpasa Akhisar Belediyespor
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayik voor Paulo Henrique Akhisar Belediyespor
53' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
55' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Skrtel Fenerbahçe
57' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor O. Tufan Fenerbahçe
60' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt O. Ayik Akhisar Belediyespor 1-0
66' Wissel Fenerbahçe Wissel R. Soldado voor O. Tufan Fenerbahçe
66' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor M. Valbuena Fenerbahçe
73' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Chahechouhe voor V. Janssen Fenerbahçe
75' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel K. Keles voor D. Larsson Akhisar Belediyespor
82' Rode kaart Fenerbahçe Rode kaart voor A. Potuk Fenerbahçe
87' Tweede gele kaart Fenerbahçe Tweede gele kaart voor M. Skrtel Fenerbahçe
88' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor M. Yumlu Akhisar Belediyespor
89' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor R. Soldado Fenerbahçe
90' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Ceviker voor Serginho Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe

Akhisar Belediyespor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bulent Yildirim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 9 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 6 keer wist de ploeg van Akhisar Belediyespor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Akhisar Belediyespor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Akhisar Belediyespor 3
Winst Fenerbahçe 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 7e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 4e plaats.