Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Konyaspor (3-0) || Super Lig 2017/2018

Vrijdag 23 februari 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Akhisar Belediyespor het vrijdag 23 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Konyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 3-0 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door E. Seleznev, waarmee Akhisar Belediyespor met 1-0 de leiding nam. Akhisar Belediyespor vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Seleznev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Serginho van Akhisar Belediyespor die de 3-0 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabıyık, waardoor Akhisar Belediyespor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhisar Belediyespor - Konyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
12' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Etoo Konyaspor
15' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt E. Seleznev met assist van O. Bayram Akhisar Belediyespor 1-0
45' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel M. Fofana voor A. Hadziahmetovic Konyaspor
61' Wissel Konyaspor Wissel V. Sen voor D. Milosevic Konyaspor
68' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt E. Seleznev met assist van M. Celik Akhisar Belediyespor 2-0
74' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Bayram Akhisar Belediyespor
88' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Serginho met assist van Paulo Henrique Akhisar Belediyespor 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Konyaspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Konyaspor

Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Konyaspor

Akhisar Belediyespor en Konyaspor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 23 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 4 keer wist de ploeg van Akhisar Belediyespor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Akhisar Belediyespor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Akhisar Belediyespor 3
Winst Konyaspor 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 12e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 15e plaats.