Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe (1-4) || Super Lig 2017/2018

Zondag 17 september 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Alanyaspor het zondag 17 september 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe (1-4)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-4 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door V. Janssen, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Alanyaspor kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Akbaba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette M. Valbuena zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Giuliano zette Fenerbahçe even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Mete Kalkavan toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 95e minuut wist M. Valbuena namens Fenerbahçe de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mete Kalkavan bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Alanyaspor - Fenerbahçe 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Janssen met assist van Souza Fenerbahçe 0-1
27' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Neto Fenerbahçe
32' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor N. Dirar Fenerbahçe
42' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van V. Love Alanyaspor 1-1
45' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Souza Fenerbahçe
47' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Valbuena met assist van M. Isla Fenerbahçe 1-2
55' Wissel Alanyaspor Wissel W. Souza Silva voor L. Gassama Alanyaspor
58' Penalty Fenerbahçe Penalty Giuliano Fenerbahçe 1-3
61' Wissel Alanyaspor Wissel F. NSakala voor B. Emir Alanyaspor
65' Wissel Alanyaspor Wissel C. Lungu voor M. Etame Alanyaspor
78' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor M. Ekici Fenerbahçe
79' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor I. C. Kameni Fenerbahçe
84' Wissel Fenerbahçe Wissel R. Soldado voor V. Janssen Fenerbahçe
95' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Valbuena Fenerbahçe 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Alanyaspor - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe

Alanyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 10 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Alanyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 0
Winst Fenerbahçe 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 13e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 11e plaats.