Nabeschouwing Alanyaspor - Sivasspor (1-1) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 16 december 2017 - 14:30 uur



In de Super Lig 2017/2018 neemt Alanyaspor het zaterdag 16 december 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Sivasspor (1-1)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Alanyaspor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door T. Bifouma, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Alanyaspor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk W. Souza Silva die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Sivasspor
Goals
1
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
106
98
Gevaarlijke aanvallen
78
54
Passes
465
435
Overtredingen
13
16
Buitenspel
6
5
Corners
2
2
Wissels
3
3
LIVE Alanyaspor - Sivasspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Wissel Sivasspor Wissel S. Rybalka voor M. Yandas Sivasspor
55' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
59' Wissel Sivasspor Wissel H. Bilgic voor Z. Erdal Sivasspor
65' Wissel Alanyaspor Wissel C. Alkilic voor I. Sackey Alanyaspor
65' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernandes voor C. Lungu Alanyaspor
71' Doelpunt Sivasspor Doelpunt T. Bifouma met assist van A. Kone Sivasspor 0-1
82' Wissel Alanyaspor Wissel Y. Coban voor T. Yalciner Alanyaspor
84' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor V. Love Alanyaspor
94' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt W. Souza Silva Alanyaspor 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Sivasspor
Opstellingen Alanyaspor - Sivasspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alanyaspor - Sivasspor

Alanyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alanyaspor en Sivasspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 0
Winst Sivasspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 12e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Alanyaspor - Sivasspor Opstelling Alanyaspor Opstelling Sivasspor Live Alanyaspor - Sivasspor Live Alanyaspor - Sivasspor kijken Alanyaspor - Sivasspor kijken Live Alanyaspor - Sivasspor stream Alanyaspor - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Sivasspor Uitslag Alanyaspor - Sivasspor Statistieken Alanyaspor - Sivasspor Super Lig 2017/2018 Alanyaspor - Sivasspor wedden Alanyaspor - Sivasspor gokken Alanyaspor - Sivasspor Unibet