Nabeschouwing Alanyaspor - Trabzonspor (1-2) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 24 februari 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Alanyaspor het zaterdag 24 februari 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Trabzonspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Serkan Çınar geëindigd in een 1-2 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Akbaba, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Yilmaz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette A. Omur zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Trabzonspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serkan Çınar, waardoor Trabzonspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Alanyaspor - Trabzonspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba Alanyaspor 1-0
14' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Durica Trabzonspor
25' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Tzavellas Alanyaspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel D. NDoye voor O. Sahan Trabzonspor
55' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Karaca Alanyaspor
60' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Yazici voor J. Kucka Trabzonspor
68' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt B. Yilmaz Trabzonspor 1-1
69' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor B. Basdas Alanyaspor
72' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Villafanez Alanyaspor
76' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Douglas Alanyaspor
77' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Omur Trabzonspor 1-2
77' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
81' Wissel Alanyaspor Wissel M. Etame voor G. Tzavellas Alanyaspor
85' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
95' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor B. Yilmaz Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Trabzonspor
Opstellingen Alanyaspor - Trabzonspor

Voorbeschouwing Alanyaspor - Trabzonspor

Alanyaspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serkan Çınar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 22 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Alanyaspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Trabzonspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 2
Winst Trabzonspor 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 15e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 7e plaats.