Nabeschouwing Alanyaspor - Yeni Malatyaspor (1-0) || Super Lig 2017/2018

Zondag 19 november 2017 - 12:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Alanyaspor het zondag 19 november 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Yeni Malatyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 1-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door V. Love, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Alanyaspor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Alanyaspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Alanyaspor - Yeni Malatyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Alanyaspor Wissel G. Maniatis voor T. Yalciner Alanyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel I. Dia voor B. Altintas Yeni Malatyaspor
53' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor W. Souza Silva Alanyaspor
55' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt V. Love Alanyaspor 1-0
62' Wissel Alanyaspor Wissel C. Lungu voor V. Love Alanyaspor
62' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Okechukwu voor N. Barazite Yeni Malatyaspor
72' Wissel Alanyaspor Wissel E. Nefiz voor M. Etame Alanyaspor
83' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Pereira Yeni Malatyaspor
84' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
89' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Kara Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Alanyaspor - Yeni Malatyaspor

Voorbeschouwing Alanyaspor - Yeni Malatyaspor

Alanyaspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alanyaspor en Yeni Malatyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Alanyaspor 0
Winst Yeni Malatyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 10e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 11e plaats.