Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir (4-1) || Super Lig 2017/2018

Vrijdag 9 maart 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Alanyaspor het vrijdag 9 maart 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir (4-1)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 4-1 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Fernandes, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Alanyaspor vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Karaca op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut kreeg A. Epureanu van İstanbul Başakşehir voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en İstanbul Başakşehir de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 81e minuut volgde een derde treffer van Alanyaspor, waarmee E. Akbaba zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 84 minuten deed R. Bajic iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van İstanbul Başakşehir werd verkleind tot 3-1. In de 88e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het J. Fernandes die namens Alanyaspor het net wist te raken. Na 91 minuten kon E. Akbaba van Alanyaspor vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Cüneyt Çakιr bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Alanyaspor - İstanbul Başakşehir 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernandes Alanyaspor 1-0
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel R. Bajic voor M. Mossoro İstanbul Başakşehir
59' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
64' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor A. Epureanu İstanbul Başakşehir
65' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
66' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Karaca met assist van T. Yalciner Alanyaspor 2-0
67' Wissel Alanyaspor Wissel L. Villafanez voor M. Etame Alanyaspor
69' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Napoleoni voor M. Erdinc İstanbul Başakşehir
71' Tweede gele kaart İstanbul Başakşehir Tweede gele kaart voor A. Epureanu İstanbul Başakşehir
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Elia voor K. Frei İstanbul Başakşehir
79' Wissel Alanyaspor Wissel C. Alkilic voor E. Karaca Alanyaspor
81' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van J. Fernandes Alanyaspor 3-0
84' Wissel Alanyaspor Wissel M. Fofana voor T. Yalciner Alanyaspor
84' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt R. Bajic met assist van E. Elia İstanbul Başakşehir 3-1
88' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernandes met assist van H. Yilmaz Alanyaspor 4-1
91' Tweede gele kaart Alanyaspor Tweede gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Alanyaspor - İstanbul Başakşehir

Voorbeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir

Alanyaspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 14 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 3 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Alanyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Alanyaspor 0
Winst İstanbul Başakşehir 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 15e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 2e plaats.