Nabeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor (2-2) || Super Lig 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Antalyaspor het zondag 20 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor (2-2)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Antalyaspor en Akhisar Belediyespor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Akhisar Belediyespor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Serginho. Antalyaspor kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Karabulut, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette Maicon zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Antalyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Akhisar Belediyespor nadat M. Yumlu in de 85e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Antalyaspor - Akhisar Belediyespor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Serginho met assist van Paulo Henrique Akhisar Belediyespor 0-1
18' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt A. Karabulut met assist van S. Aytac Antalyaspor 1-1
47' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Z. Yildirim Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtulus voor Charles Antalyaspor
56' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Dursun Antalyaspor
58' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor S. Aydogdu Akhisar Belediyespor
62' Wissel Antalyaspor Wissel E. Gural voor M. El Kabir Antalyaspor
64' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Serginho Akhisar Belediyespor
74' Wissel Antalyaspor Wissel Chico voor Z. Yildirim Antalyaspor
76' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Maicon Antalyaspor
77' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Maicon Antalyaspor 2-1
78' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel E. Ataseven voor Serginho Akhisar Belediyespor
81' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel I. Hora voor S. Aydogdu Akhisar Belediyespor
85' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt M. Yumlu Akhisar Belediyespor 2-2
85' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel M. Celik voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Antalyaspor - Akhisar Belediyespor

Voorbeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor

Antalyaspor en Akhisar Belediyespor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bulent Yildirim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Akhisar Belediyespor in de Super Lig vond plaats op 25 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhisar Belediyespor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Akhisar Belediyespor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Antalyaspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 2
Winst Akhisar Belediyespor 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 15e positie staat, terwijl we Akhisar Belediyespor terugvinden op de 7e plaats.