Nabeschouwing Besiktas - Akhisar Belediyespor (0-0) || Super Lig 2017/2018

Vrijdag 17 november 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Besiktas het vrijdag 17 november 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Akhisar Belediyespor (0-0)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Besiktas en Akhisar Belediyespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 11e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg R. Quaresma van Beşiktaş via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut moest Paulo Henrique van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Serkan Cinar een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Akhisar Belediyespor verder met een speler minder. Het was Besiktas dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Besiktas, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Serkan Cinar niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Besiktas - Akhisar Belediyespor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor K. Keles Akhisar Belediyespor
11' Penalty gemist Beşiktaş Penalty gemist R. Quaresma Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor J. Lens Beşiktaş
47' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Tosic Beşiktaş
59' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Paulo Henrique voor M. Emnes Akhisar Belediyespor
62' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Hutchinson Beşiktaş
65' Wissel Beşiktaş Wissel R. Babel voor A. Negredo Beşiktaş
75' Wissel Beşiktaş Wissel O. Ozyakup voor T. Arslan Beşiktaş
75' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel E. Ataseven voor A. Ceviker Akhisar Belediyespor
76' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Paulo Henrique Akhisar Belediyespor
78' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor R. Babel Beşiktaş
80' Rode kaart Akhisar Belediyespor Rode kaart voor Paulo Henrique Akhisar Belediyespor
80' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor F. Ozturk Akhisar Belediyespor
81' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Medel Beşiktaş
85' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel I. Hora voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
90' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor I. Hora Akhisar Belediyespor
97' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor M. Lukac Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Besiktas - Akhisar Belediyespor

Voorbeschouwing Besiktas - Akhisar Belediyespor

Besiktas en Akhisar Belediyespor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serkan Cinar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Akhisar Belediyespor in de Super Lig vond plaats op 19 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Akhisar Belediyespor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 5
Winst Akhisar Belediyespor 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Akhisar Belediyespor terugvinden op de 9e plaats.