Nabeschouwing Besiktas - Göztepe (5-1) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 7 april 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Besiktas het zaterdag 7 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Göztepe (5-1)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 5-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Talisca, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Medel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee D. Tosic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed H. Akbunar iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Göztepe werd verkleind tot 3-1. In de 78e minuut moest Göztepe verder met een man minder, nadat R. Rotman een tweede gele kaart kreeg. In de 86e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het C. Larin die namens Beşiktaş het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 87e minuut was het Beşiktaş dat via R. Babel de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ümit Öztürk bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Besiktas - Göztepe 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor D. Ba Göztepe
19' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Talisca met assist van C. Erkin Beşiktaş 1-0
26' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Medel met assist van R. Babel Beşiktaş 2-0
42' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor L. Schwechlen Göztepe
50' Wissel Göztepe Wissel T. Bingol voor S. Sahin Göztepe
56' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor T. Kayhan Göztepe
64' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt D. Tosic met assist van N. Uysal Beşiktaş 3-0
71' Doelpunt Göztepe Doelpunt H. Akbunar Göztepe 3-1
73' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor A. Negredo Beşiktaş
76' Wissel Beşiktaş Wissel D. Vida voor J. Lens Beşiktaş
78' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor R. Rotman Göztepe
78' Tweede gele kaart Göztepe Tweede gele kaart voor R. Rotman Göztepe
82' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor C. Erkin Beşiktaş
82' Wissel Göztepe Wissel A. Ngando voor T. Kayhan Göztepe
86' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van M. Pektemek Beşiktaş 4-1
87' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Babel met assist van A. Talisca Beşiktaş 5-1
91' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Pektemek Beşiktaş
92' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor T. Bingol Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Göztepe
Opstellingen Besiktas - Göztepe

Voorbeschouwing Besiktas - Göztepe

Besiktas en Göztepe treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 5 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Göztepe slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 1
Winst Göztepe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 8e plaats.