Nabeschouwing Besiktas - Trabzonspor (2-2) || Super Lig 2017/2018

Zondag 1 oktober 2017 - 18:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Besiktas het zondag 1 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Trabzonspor (2-2)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Besiktas en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Talisca, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Sahan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette J. Lens zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat H. Rodallega de 2-2 maakte voor Trabzonspor. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Besiktas - Trabzonspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Talisca met assist van R. Babel Beşiktaş 1-0
21' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt O. Sahan met assist van A. Omur Trabzonspor 1-1
26' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Medel Beşiktaş
29' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor B. Yilmaz Trabzonspor
36' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor T. Hubocan Trabzonspor
39' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Yokuslu Trabzonspor
44' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel G. Gonul voor G. Medel Beşiktaş
55' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Onazi Trabzonspor
58' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor A. Negredo Beşiktaş
58' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt J. Lens met assist van A. Talisca Beşiktaş 2-1
64' Wissel Trabzonspor Wissel F. Castillo voor O. Sahan Trabzonspor
69' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Yazici voor O. Onazi Trabzonspor
71' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Arslan Beşiktaş
77' Wissel Trabzonspor Wissel H. Rodallega voor A. Omur Trabzonspor
80' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega Trabzonspor 2-2
89' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor N. Uysal Beşiktaş
90' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor R. Babel Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Trabzonspor
Opstellingen Besiktas - Trabzonspor

Voorbeschouwing Besiktas - Trabzonspor

Besiktas en Trabzonspor treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 8 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Trabzonspor slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 11
Winst Trabzonspor 8
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 11e plaats.