Nabeschouwing Besiktas - Yeni Malatyaspor (3-1) || Super Lig 2017/2018

Zondag 22 april 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Besiktas het zondag 22 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Yeni Malatyaspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 3-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Negredo, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Yeni Malatyaspor kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Pereira, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette A. Talisca zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Beşiktaş vergroot nadat R. Quaresma de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Besiktas.

LIVE Besiktas - Yeni Malatyaspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Negredo Beşiktaş 1-0
33' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Pereira met assist van K. Boutaib Yeni Malatyaspor 1-1
42' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
53' Wissel Beşiktaş Wissel G. Gonul voor C. Erkin Beşiktaş
66' Wissel Beşiktaş Wissel T. Arslan voor O. Ozyakup Beşiktaş
66' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Kara voor S. Diallo Yeni Malatyaspor
72' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Gilberto voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
79' Wissel Beşiktaş Wissel J. Lens voor R. Babel Beşiktaş
81' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Doria voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
81' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Talisca Beşiktaş 2-1
88' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Yeni Malatyaspor
89' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Quaresma Beşiktaş 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Besiktas - Yeni Malatyaspor

Voorbeschouwing Besiktas - Yeni Malatyaspor

Besiktas en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 25 november 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Besiktas 0
Winst Yeni Malatyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 10e plaats.