Nabeschouwing Bursaspor - Galatasaray (1-2) || Super Lig 2017/2018

Zondag 24 september 2017 - 18:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Bursaspor het zondag 24 september 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu in Bursa.

Via de Bursaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Galatasaray (1-2)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Firat Aydinus geëindigd in een 1-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door D. Delarge, waarmee Bursaspor met 1-0 de leiding nam. Galatasaray kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Feghouli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette T. Cigerci zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Galatasaray de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Firat Aydinus, waardoor Galatasaray dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bursaspor - Galatasaray 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Bursaspor Doelpunt D. Delarge Bursaspor 1-0
62' Wissel Bursaspor Wissel P. O. Okoli voor B. Yardimci Bursaspor
64' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor I. Latovlevici Galatasaray
64' Wissel Galatasaray Wissel Y. Oztekin voor Mariano Galatasaray
68' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Aziz Galatasaray
74' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Feghouli Galatasaray 1-1
75' Wissel Bursaspor Wissel Y. Erdogan voor D. Delarge Bursaspor
75' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Maicon Galatasaray
82' Doelpunt Galatasaray Doelpunt T. Cigerci Galatasaray 1-2
82' Wissel Bursaspor Wissel J. John voor J. Kembo-Ekoko Bursaspor
84' Wissel Galatasaray Wissel J. Denayer voor G. Rodrigues Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Galatasaray
Opstellingen Bursaspor - Galatasaray

Voorbeschouwing Bursaspor - Galatasaray

Bursaspor en Galatasaray treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 1 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 11 keer wist de ploeg van Bursaspor te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Bursaspor. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bursaspor 6
Winst Galatasaray 11
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 8e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 1e plaats.