Nabeschouwing Bursaspor - Konyaspor (2-1) || Super Lig 2017/2018

Maandag 30 april 2018 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Bursaspor het maandag 30 april 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu in Bursa.

Via de Bursaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Konyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Sow, waarmee Bursaspor met 1-0 de leiding nam. Bursaspor vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Ertugrul op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat A. Jahovic van Konyaspor een penalty wist te benutten in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabıyık, waardoor Bursaspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bursaspor - Konyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor V. Sen Konyaspor
29' Doelpunt Bursaspor Doelpunt M. Sow met assist van B. Yardimci Bursaspor 1-0
35' Doelpunt Bursaspor Doelpunt E. Ertugrul met assist van Y. Erdogan Bursaspor 2-0
37' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor B. Yardimci Bursaspor
39' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor F. Soyalp Bursaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel O. Cinar voor M. Fofana Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel A. Jahovic voor S. Etoo Konyaspor
63' Wissel Bursaspor Wissel B. Stancu voor M. Sow Bursaspor
72' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor P. Batalla Bursaspor
76' Wissel Konyaspor Wissel M. Yatabare voor V. Sen Konyaspor
77' Wissel Bursaspor Wissel D. Delarge voor J. Kembo-Ekoko Bursaspor
78' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Bourabia Konyaspor
85' Wissel Bursaspor Wissel W. Troost-Ekong voor E. Ertugrul Bursaspor
87' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Abdullahi Bursaspor
89' Penalty Konyaspor Penalty A. Jahovic Konyaspor 2-1
91' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Yatabare Konyaspor
93' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Badu Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Konyaspor
Opstellingen Bursaspor - Konyaspor

Voorbeschouwing Bursaspor - Konyaspor

Bursaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 3 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Bursaspor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bursaspor 8
Winst Konyaspor 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 11e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 15e plaats.