Nabeschouwing Bursaspor - Osmanlıspor (3-1) || Super Lig 2017/2018

Maandag 16 oktober 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Bursaspor het maandag 16 oktober 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu in Bursa.

Via de Bursaspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Osmanlıspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Cuneyt Cakir geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg P. Batalla van Bursaspor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 23 minuten was het S. Doukara die Osmanlıspor op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Bursaspor in de 30e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van B. Stancu.

In de 38e minuut was het Bursaspor dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Agu. In de 62e minuut werd J. Kembo-Ekoko van Bursaspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bursaspor met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 75 minuten kwam Bursaspor op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van A. Behich.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Bursaspor.

LIVE Bursaspor - Osmanlıspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty gemist Bursaspor Penalty gemist P. Batalla Bursaspor
20' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor E. Ertugrul Bursaspor
23' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt S. Doukara met assist van S. Gurler Osmanlıspor 0-1
30' Doelpunt Bursaspor Doelpunt B. Stancu met assist van M. Agu Bursaspor 1-1
38' Doelpunt Bursaspor Doelpunt M. Agu Bursaspor 2-1
40' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Cagiran Osmanlıspor
41' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Titi Bursaspor
44' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor K. Altinay Osmanlıspor
62' Rode kaart Bursaspor Rode kaart voor J. Kembo-Ekoko Bursaspor
69' Wissel Bursaspor Wissel D. Delarge voor C. Jorquera Bursaspor
71' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Regattin voor R. Lawal Osmanlıspor
75' Doelpunt Bursaspor Doelpunt A. Behich Bursaspor 3-1
84' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Curuksu Osmanlıspor
85' Wissel Bursaspor Wissel Y. Erdogan voor P. Batalla Bursaspor
90' Wissel Bursaspor Wissel M. Yuce voor B. Stancu Bursaspor
90' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor T. Pinto Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Osmanlıspor
Opstellingen Bursaspor - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Bursaspor - Osmanlıspor

Bursaspor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 11 maart 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Bursaspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Osmanlıspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bursaspor 3
Winst Osmanlıspor 2
Gelijkspel 7
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 10e positie staat, terwijl we Osmanlıspor terugvinden op de 18e plaats.