Nabeschouwing Fenerbahçe - Gençlerbirliği (2-2) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 3 februari 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Fenerbahçe het zaterdag 3 februari 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Gençlerbirliği (2-2)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Gençlerbirliği geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Dirar zette Gençlerbirliği op een 0-1 voorsprong in de 45e minuut van de wedstrijd. Fenerbahçe kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Potuk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette N. Dirar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Milinkovic de 2-2 maakte voor Gençlerbirliği.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Fenerbahçe - Gençlerbirliği 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Gençlerbirliği teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor K. Issah Gençlerbirliği
24' Wissel Gençlerbirliği Wissel D. Yilmaz voor A. Uludag Gençlerbirliği
28' Wissel Gençlerbirliği Wissel D. Guidileye voor K. Issah Gençlerbirliği
44' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor S. Politevich Gençlerbirliği
45' Eigen doelpunt Gençlerbirliği Eigen doelpunt N. Dirar Gençlerbirliği 0-1
46' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor J. Paraiba Gençlerbirliği
46' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Potuk met assist van N. Dirar Fenerbahçe 1-1
50' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor R. Soldado Fenerbahçe
61' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt N. Dirar Fenerbahçe 2-1
62' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Milinkovic voor J. Paraiba Gençlerbirliği
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Fernandao voor R. Soldado Fenerbahçe
67' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor O. K. Guctekin Fenerbahçe
69' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt M. Milinkovic Gençlerbirliği 2-2
73' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Chahechouhe voor O. K. Guctekin Fenerbahçe
76' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Dirar Fenerbahçe
79' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Elmas voor N. Dirar Fenerbahçe
90' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor L. Claro Gençlerbirliği
96' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor D. Yilmaz Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Gençlerbirliği
Opstellingen Fenerbahçe - Gençlerbirliği

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Gençlerbirliği

Fenerbahçe en Gençlerbirliği treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Gençlerbirliği in de Super Lig vond plaats op 27 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Gençlerbirliği slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fenerbahçe 19
Winst Gençlerbirliği 3
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 3e positie staat, terwijl we Gençlerbirliği terugvinden op de 15e plaats.