Nabeschouwing Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor (3-1) || Super Lig 2017/2018

Zondag 15 oktober 2017 - 18:30 uur



In de Super Lig 2017/2018 neemt Fenerbahçe het zondag 15 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fenerbahçe kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van O. Tufan. Fenerbahçe vergrootte in de 6e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Giuliano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee H. A. Kaldirim zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 68 minuten deed B. Altintas iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Yeni Malatyaspor werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Yeni Malatyaspor echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Fenerbahçe.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor
Goals
3
1
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
10
4
Aanvallen
106
86
Gevaarlijke aanvallen
72
40
Passes
627
311
Overtredingen
21
13
Buitenspel
3
3
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt O. Tufan met assist van N. Dirar Fenerbahçe 1-0
6' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Giuliano met assist van M. Valbuena Fenerbahçe 2-0
28' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt H. A. Kaldirim Fenerbahçe 3-0
29' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. A. Kaldirim Fenerbahçe
37' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Yildirim voor A. Kara Yeni Malatyaspor
54' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel B. Altintas voor I. Dia Yeni Malatyaspor
58' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
64' Wissel Fenerbahçe Wissel Fernandao voor R. Soldado Fenerbahçe
68' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt B. Altintas met assist van A. Buyuk Yeni Malatyaspor 3-1
71' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Pereira voor E. Dening Yeni Malatyaspor
71' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Janssen voor M. Valbuena Fenerbahçe
86' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Ozbayrakli voor M. Isla Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor

Fenerbahçe en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Yeni Malatyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Yeni Malatyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 8e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Yeni Malatyaspor Live Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Live Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor kijken Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor kijken Live Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor stream Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Uitslag Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Statistieken Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Super Lig 2017/2018 Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor wedden Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor gokken Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Unibet