Nabeschouwing Galatasaray - Akhisar Belediyespor (4-2) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 9 december 2017 - 17:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Galatasaray het zaterdag 9 december 2017 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Akhisar Belediyespor (4-2)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 4-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Maicon zette Akhisar Belediyespor op een 0-1 voorsprong in de 17e minuut van de wedstrijd. In de 43e minuut moest M. Lopes van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ümit Öztürk een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Akhisar Belediyespor verder met een speler minder. In de 45e werd de voorsprong voor Akhisar Belediyespor verdubbeld dankzij een doelpunt van O. Adin.

In de 49e minuut was het Galatasaray dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Fernando. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat B. Gomis van Galatasaray de 2-2 maakte in de 51e minuut. In de 68e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. B. Gomis van Galatasaray was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. Het lukte Galatasaray in de 70e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was Y. Belhanda die de 3-2 wist te maken. Even later in de 94e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 4-2 gezet door S. Feghouli van Galatasaray.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ümit Öztürk bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Akhisar Belediyespor 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Galatasaray Wissel J. Denayer voor Mariano Galatasaray
17' Eigen doelpunt Akhisar Belediyespor Eigen doelpunt Maicon Akhisar Belediyespor 0-1
17' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Oztekin Galatasaray
19' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor M. Lopes Akhisar Belediyespor
36' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
43' Rode kaart Akhisar Belediyespor Rode kaart voor M. Lopes Akhisar Belediyespor
45' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt O. Adin Akhisar Belediyespor 0-2
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Babacan voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
46' Wissel Galatasaray Wissel G. Rodrigues voor Maicon Galatasaray
49' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Fernando met assist van P. Ndiaye Galatasaray 1-2
51' Doelpunt Galatasaray Doelpunt B. Gomis met assist van P. Ndiaye Galatasaray 2-2
54' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Bayram voor Paulo Henrique Akhisar Belediyespor
55' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Feghouli Galatasaray
63' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Adin Akhisar Belediyespor
68' Rode kaart Galatasaray Rode kaart voor B. Gomis Galatasaray
70' Wissel Galatasaray Wissel E. Derdiyok voor M. Linnes Galatasaray
70' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Y. Belhanda met assist van J. Denayer Galatasaray 3-2
74' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel M. Celik voor A. Ceviker Akhisar Belediyespor
90' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor F. Muslera Galatasaray
94' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Feghouli Galatasaray 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Galatasaray - Akhisar Belediyespor

Voorbeschouwing Galatasaray - Akhisar Belediyespor

Galatasaray en Akhisar Belediyespor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Akhisar Belediyespor in de Super Lig vond plaats op 28 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Akhisar Belediyespor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 9
Winst Akhisar Belediyespor 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 3e positie staat, terwijl we Akhisar Belediyespor terugvinden op de 9e plaats.