Nabeschouwing Galatasaray - Fenerbahçe (0-0) || Super Lig 2017/2018

Zondag 22 oktober 2017 - 18:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Galatasaray het zondag 22 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Fenerbahçe (0-0)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Galatasaray en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Y. Belhanda van Galatasaray. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 73e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Galatasaray en Fenerbahçe gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Galatasaray, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Cuneyt Cakir niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Galatasaray - Fenerbahçe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
19' Wissel Galatasaray Wissel I. Latovlevici voor S. Aziz Galatasaray
24' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor J. Denayer Galatasaray
34' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Belhanda Galatasaray
44' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Neto Fenerbahçe
53' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Fernando Galatasaray
71' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor M. Valbuena Fenerbahçe
72' Wissel Fenerbahçe Wissel R. Soldado voor V. Janssen Fenerbahçe
73' Tweede gele kaart Galatasaray Tweede gele kaart voor Y. Belhanda Galatasaray
77' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Potuk Fenerbahçe
80' Wissel Galatasaray Wissel E. Derdiyok voor B. Gomis Galatasaray
89' Wissel Galatasaray Wissel A. Calik voor S. Feghouli Galatasaray
91' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Chahechouhe voor O. Tufan Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Fenerbahçe
Opstellingen Galatasaray - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Galatasaray - Fenerbahçe

Galatasaray en Fenerbahçe treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 23 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 15 keer wist de ploeg van Galatasaray te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Galatasaray. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 5
Winst Fenerbahçe 15
Gelijkspel 6
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 1e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 6e plaats.