Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (1-2) || Super Lig 2017/2018

Zondag 27 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Gençlerbirliği het zondag 27 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (1-2)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Umit Ozturk geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van H. Pehlivan zette Fenerbahçe op een 0-1 voorsprong in de 21e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van A. Oguz in de 37e minuut zorgde er even later voor dat Gençlerbirliği weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 42e minuut moest Gençlerbirliği verder met een man minder nadat T. Rantie een rode kaart had gekregen.

In de 67e minuut was het Fenerbahçe dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van O. Tufan, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste. In de 86e minuut moest Gençlerbirliği verder met een man minder, nadat M. Duruer een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Umit Ozturk, waardoor Fenerbahçe dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gençlerbirliği - Fenerbahçe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Eigen doelpunt Fenerbahçe Eigen doelpunt H. Pehlivan Fenerbahçe 0-1
24' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Skrtel Fenerbahçe
32' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Oguz Gençlerbirliği
37' Penalty Gençlerbirliği Penalty A. Oguz Gençlerbirliği 1-1
42' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. A. Kaldirim Fenerbahçe
42' Rode kaart Gençlerbirliği Rode kaart voor T. Rantie Gençlerbirliği
46' Wissel Fenerbahçe Wissel I. Koybasi voor H. A. Kaldirim Fenerbahçe
46' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Duruer voor E. Manu Gençlerbirliği
46' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Chahechouhe voor N. Dirar Fenerbahçe
52' Wissel Gençlerbirliği Wissel J. Paraiba voor H. Pehlivan Gençlerbirliği
53' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Valbuena Fenerbahçe
58' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor R. Neustadter Fenerbahçe
63' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor M. Duruer Gençlerbirliği
67' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt O. Tufan Fenerbahçe 1-2
70' Wissel Gençlerbirliği Wissel V. Muriqi voor D. Guidileye Gençlerbirliği
86' Tweede gele kaart Gençlerbirliği Tweede gele kaart voor M. Duruer Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Fenerbahçe
Opstellingen Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Gençlerbirliği en Fenerbahçe treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Umit Ozturk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 22 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 18 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gençlerbirliği 3
Winst Fenerbahçe 18
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gençlerbirliği op een 17e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 14e plaats.