Nabeschouwing Gençlerbirliği - Sivasspor (4-0) || Super Lig 2017/2018

Zondag 3 december 2017 - 12:00 uur



In de Super Lig 2017/2018 neemt Gençlerbirliği het zondag 3 december 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Sivasspor (4-0)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 4-0 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door P. Skuletic, waarmee Gençlerbirliği met 1-0 de leiding nam. Gençlerbirliği vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Guidileye op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Gençlerbirliği, waarmee E. Manu zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Gençlerbirliği in de 85e minuut, nadat E. Manu de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Gençlerbirliği.

Wedstrijdstatistieken Gençlerbirliği - Sivasspor
Goals
4
0
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
15
16
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
64
114
Gevaarlijke aanvallen
50
81
Passes
247
513
Overtredingen
17
9
Buitenspel
3
3
Corners
6
6
Wissels
3
2
LIVE Gençlerbirliği - Sivasspor 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt P. Skuletic met assist van D. Guidileye Gençlerbirliği 1-0
22' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor U. Ciftci Gençlerbirliği
46' Wissel Gençlerbirliği Wissel J. Paraiba voor A. Khalili Gençlerbirliği
46' Wissel Sivasspor Wissel M. Demir voor S. Rybalka Sivasspor
50' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor J. Paraiba Gençlerbirliği
56' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt D. Guidileye Gençlerbirliği 2-0
60' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Duruer voor P. Skuletic Gençlerbirliği
68' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt E. Manu Gençlerbirliği 3-0
77' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Oguz Gençlerbirliği
80' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor S. Politevich Gençlerbirliği
80' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Demir Sivasspor
85' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt E. Manu Gençlerbirliği 4-0
88' Wissel Sivasspor Wissel B. C. Gohi voor T. Bifouma Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Sivasspor
Opstellingen Gençlerbirliği - Sivasspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Sivasspor

Gençlerbirliği en Sivasspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 7 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 11 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gençlerbirliği 4
Winst Sivasspor 11
Gelijkspel 7
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gençlerbirliği op een 18e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Gençlerbirliği - Sivasspor Opstelling Gençlerbirliği Opstelling Sivasspor Live Gençlerbirliği - Sivasspor Live Gençlerbirliği - Sivasspor kijken Gençlerbirliği - Sivasspor kijken Live Gençlerbirliği - Sivasspor stream Gençlerbirliği - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Gençlerbirliği - Sivasspor Uitslag Gençlerbirliği - Sivasspor Statistieken Gençlerbirliği - Sivasspor Super Lig 2017/2018 Gençlerbirliği - Sivasspor wedden Gençlerbirliği - Sivasspor gokken Gençlerbirliği - Sivasspor Unibet