Nabeschouwing Göztepe - Alanyaspor (3-3) || Super Lig 2017/2018

Vrijdag 20 oktober 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Göztepe het vrijdag 20 oktober 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Alanyaspor (3-3)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Göztepe en Alanyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door A. Jahovic, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Alanyaspor kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Karaca, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette A. Castro zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Göztepe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Göztepe vergroot nadat A. Jahovic de 3-1 wist te scoren. In de 87e minuut kwam Alanyaspor weer dichterbij, nadat M. Etame de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Alanyaspor. Het was J. Fernandes die in de 92e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Firat Aydinus bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Göztepe - Alanyaspor 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
41' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Jahovic Göztepe 1-0
46' Wissel Alanyaspor Wissel M. Etame voor I. Sackey Alanyaspor
46' Wissel Göztepe Wissel G. Guvenc voor Beto Göztepe
56' Wissel Göztepe Wissel M. Kosanovic voor M. Peybernes Göztepe
57' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor M. Kosanovic Göztepe
57' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Gassama Alanyaspor
66' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Karaca Alanyaspor 1-1
72' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Castro Göztepe 2-1
74' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Jahovic Göztepe 3-1
84' Wissel Göztepe Wissel H. Akbunar voor T. Bingol Göztepe
87' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt M. Etame Alanyaspor 3-2
89' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
92' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernandes Alanyaspor 3-3
93' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor J. Fernandes Alanyaspor
95' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. NSakala Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Alanyaspor
Opstellingen Göztepe - Alanyaspor

Voorbeschouwing Göztepe - Alanyaspor

Göztepe en Alanyaspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Göztepe en Alanyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Göztepe 0
Winst Alanyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 2e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 10e plaats.