Nabeschouwing Göztepe - Konyaspor (1-0) || Super Lig 2017/2018

Maandag 18 december 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Göztepe het maandag 18 december 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Konyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Huseyin Gocek geëindigd in een 1-0 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. A. Jahovic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Göztepe vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Göztepe.

LIVE Göztepe - Konyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor O. Sahiner Konyaspor
32' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor L. Schwechlen Göztepe
41' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Ay Konyaspor
43' Penalty Göztepe Penalty A. Jahovic Göztepe 1-0
46' Wissel Konyaspor Wissel M. Araz voor O. Sahiner Konyaspor
53' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Kadu Göztepe
64' Wissel Konyaspor Wissel M. Evouna voor J. Jonsson Konyaspor
71' Wissel Göztepe Wissel T. Bingol voor H. Akbunar Göztepe
72' Wissel Konyaspor Wissel M. Fofana voor V. Bora Konyaspor
74' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor W. Moke Konyaspor
81' Wissel Göztepe Wissel E. Scarione voor A. Castro Göztepe
88' Wissel Göztepe Wissel S. Sarioglu voor Y. Gouffran Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Konyaspor
Opstellingen Göztepe - Konyaspor

Voorbeschouwing Göztepe - Konyaspor

Göztepe en Konyaspor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Huseyin Gocek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Göztepe en Konyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Göztepe 0
Winst Konyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 7e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 14e plaats.