Nabeschouwing Göztepe - Osmanlıspor (3-3) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 10 februari 2018 - 11:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Göztepe het zaterdag 10 februari 2018 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Osmanlıspor (3-3)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Göztepe en Osmanlıspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door D. Ba, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Göztepe vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Gouffran op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Osmanlıspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via O. Hurmaci.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Cikalleshi de 2-2 maakte voor Osmanlıspor. Göztepe leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 84 minuten op voorsprong na een goal van A. Castro: 3-2. In de 96e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Osmanlıspor speler S. Cikalleshi.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arda Kardeşler bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Göztepe - Osmanlıspor 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Göztepe Doelpunt D. Ba met assist van Y. Gouffran Göztepe 1-0
30' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor C. Gulselam Osmanlıspor
35' Doelpunt Göztepe Doelpunt Y. Gouffran met assist van A. Castro Göztepe 2-0
41' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Vrsajevic Osmanlıspor
43' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt O. Hurmaci Osmanlıspor 2-1
46' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Lawal voor C. Gulselam Osmanlıspor
52' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Kadu Göztepe
52' Wissel Osmanlıspor Wissel S. Cikalleshi voor M. Batdal Osmanlıspor
53' Wissel Göztepe Wissel Wallace voor Kadu Göztepe
59' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt S. Cikalleshi met assist van A. Umar Osmanlıspor 2-2
59' Wissel Göztepe Wissel N. Ghilas voor H. Akbunar Göztepe
68' Wissel Göztepe Wissel S. Sarioglu voor T. Kayhan Göztepe
69' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Umar Osmanlıspor
75' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor O. Hurmaci Osmanlıspor
76' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Castro Göztepe
78' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Guven voor O. Hurmaci Osmanlıspor
83' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Beto Göztepe
84' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Castro Göztepe 3-2
89' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor S. Sarioglu Göztepe
96' Penalty Osmanlıspor Penalty S. Cikalleshi Osmanlıspor 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Osmanlıspor
Opstellingen Göztepe - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Göztepe - Osmanlıspor

Göztepe en Osmanlıspor treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 10 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Göztepe favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Osmanlıspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Göztepe 1
Winst Osmanlıspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 7e positie staat, terwijl we Osmanlıspor terugvinden op de 16e plaats.