Nabeschouwing Karabükspor - Bursaspor (1-4) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 21 april 2018 - 12:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Karabükspor het zaterdag 21 april 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Bursaspor (1-4)

Het Super Lig duel tussen Karabükspor en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Serkan Çınar geëindigd in een 1-4 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door P. Batalla, waarmee Bursaspor met 0-1 de leiding nam. Karabükspor kreeg via E. Keles in de 46e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Serkan Çınar de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Akin namens Karabükspor in de 46e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

M. Sow zette Bursaspor even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Serkan Çınar toegekende penalty wist te benutten. Na 60 minuten werd de voorsprong voor Bursaspor vergroot nadat B. Yardimci de 1-3 wist te scoren. Na 90 minuten werd L. Ibanez van Karabükspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 91e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was van Bursaspor die daarmee de stand op 1-4 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Serkan Çınar bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Bursaspor.

LIVE Karabükspor - Bursaspor 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Karabükspor Wissel M. Akin voor H. Traore Karabükspor
24' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor P. Batalla Bursaspor
35' Doelpunt Bursaspor Doelpunt P. Batalla met assist van Y. Erdogan Bursaspor 0-1
39' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor I. Dogan Karabükspor
42' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor M. Sow Bursaspor
46' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor E. Ertugrul Bursaspor
46' Penalty gemist Karabükspor Penalty gemist E. Keles Karabükspor
46' Doelpunt Karabükspor Doelpunt M. Akin Karabükspor 1-1
49' Penalty Bursaspor Penalty M. Sow Bursaspor 1-2
46' Wissel Karabükspor Wissel Y. Akbulut voor E. Keles Karabükspor
60' Doelpunt Bursaspor Doelpunt B. Yardimci Bursaspor 1-3
63' Wissel Bursaspor Wissel J. Kembo-Ekoko voor M. Sow Bursaspor
73' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Shehu Bursaspor
77' Wissel Bursaspor Wissel E. Tasdemir voor Y. Erdogan Bursaspor
79' Wissel Karabükspor Wissel Leandrinho voor I. Dogan Karabükspor
82' Wissel Bursaspor Wissel Badu voor F. Soyalp Bursaspor
83' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor O. Celik Karabükspor
90' Rode kaart Karabükspor Rode kaart voor L. Ibanez Karabükspor
91' Penalty Bursaspor Penalty Bursaspor 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Bursaspor
Opstellingen Karabükspor - Bursaspor

Voorbeschouwing Karabükspor - Bursaspor

Karabükspor en Bursaspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serkan Çınar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Karabükspor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 26 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 8 keer wist de ploeg van Karabükspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Karabükspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Karabükspor 2
Winst Bursaspor 8
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Karabükspor op een 18e positie staat, terwijl we Bursaspor terugvinden op de 13e plaats.