Nabeschouwing Karabükspor - Galatasaray (0-7) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 3 maart 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Karabükspor het zaterdag 3 maart 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Galatasaray (0-7)

Het Super Lig duel tussen Karabükspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-7 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-6 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Galatasaray kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van B. Gomis. Een ongelukkig eigen doelpunt van O. Yilmaz zorgde ervoor dat Galatasaray op 0-2 kwam te staan in de 16e minuut. In de 18e minuut volgde een derde treffer van Galatasaray, waarmee B. Gomis zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Galatasaray geen gas terug, waardoor in de 25e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van B. Gomis. De 0-5 voor Galatasaray volgde even later in de 33e minuut nadat B. Gomis namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 40e minuut was het G. Rodrigues van Galatasaray wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Namens Galatasaray mocht S. Gumus in de 64e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 0-7.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mete Kalkavan en eindigde de wedstrijd dus met een 0-7 stand in het voordeel van Galatasaray, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Karabükspor - Galatasaray 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Galatasaray Doelpunt B. Gomis met assist van S. Feghouli Galatasaray 0-1
9' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor O. Yilmaz Karabükspor
9' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Maicon Galatasaray
10' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor R. Donk Galatasaray
16' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt O. Yilmaz Galatasaray 0-2
18' Doelpunt Galatasaray Doelpunt B. Gomis met assist van Y. Nagatomo Galatasaray 0-3
25' Doelpunt Galatasaray Doelpunt B. Gomis met assist van S. Feghouli Galatasaray 0-4
33' Doelpunt Galatasaray Doelpunt B. Gomis met assist van S. Feghouli Galatasaray 0-5
40' Doelpunt Galatasaray Doelpunt G. Rodrigues met assist van Mariano Galatasaray 0-6
46' Wissel Galatasaray Wissel Fernando voor R. Donk Galatasaray
46' Wissel Karabükspor Wissel A. Stahl voor A. Bliznichenko Karabükspor
61' Wissel Galatasaray Wissel S. Gumus voor S. Inan Galatasaray
62' Wissel Karabükspor Wissel T. Sanuc voor O. Yilmaz Karabükspor
64' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Gumus met assist van Mariano Galatasaray 0-7
73' Wissel Galatasaray Wissel Y. Oztekin voor G. Rodrigues Galatasaray
79' Wissel Karabükspor Wissel Y. Akbulut voor H. Kage Karabükspor
80' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Fernando Galatasaray
88' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Gumus Galatasaray
88' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor Leandrinho Karabükspor
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Galatasaray
Opstellingen Karabükspor - Galatasaray

Voorbeschouwing Karabükspor - Galatasaray

Karabükspor en Galatasaray treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Karabükspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 30 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 7 keer wist de ploeg van Karabükspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Karabükspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Karabükspor 3
Winst Galatasaray 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Karabükspor op een 18e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 2e plaats.