Nabeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor (2-3) || Super Lig 2017/2018

Vrijdag 16 maart 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Kasımpaşa het vrijdag 16 maart 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 2-3 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door D. Kadah, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. In de 50e minuut kreeg B. Mensah van Kasımpaşa voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Kasımpaşa de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Antalyaspor via een goal van S. Doukara in de 53e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 66e minuut was het Kasımpaşa dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Diagne. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat M. Diagne van Kasımpaşa de 2-2 maakte in de 70e minuut. Antalyaspor kwam op voorsprong nadat H. Alpsoy de 2-3 wist te maken na 82 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabıyık en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Antalyaspor.

LIVE Kasımpaşa - Antalyaspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor B. Mensah Kasımpaşa
19' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor N. Sangare Antalyaspor
41' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
42' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt D. Kadah met assist van S. Doukara Antalyaspor 0-1
50' Tweede gele kaart Kasımpaşa Tweede gele kaart voor B. Mensah Kasımpaşa
53' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Doukara Antalyaspor 0-2
54' Wissel Kasımpaşa Wissel B. Koita voor E. Eduok Kasımpaşa
66' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Diagne met assist van A. Ildiz Kasımpaşa 1-2
70' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Diagne met assist van Trezeguet Kasımpaşa 2-2
74' Wissel Antalyaspor Wissel H. Alpsoy voor M. Jevtovic Antalyaspor
79' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Y. Kurtulus Antalyaspor
82' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Alpsoy Antalyaspor 2-3
85' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Neumayr voor A. Ildiz Kasımpaşa
87' Wissel Antalyaspor Wissel Chico voor Maicon Antalyaspor
90' Wissel Kasımpaşa Wissel F. Etoundi voor S. Ben Yousseff Kasımpaşa
94' Wissel Antalyaspor Wissel M. Nizam voor Charles Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Antalyaspor
Opstellingen Kasımpaşa - Antalyaspor

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor

Kasımpaşa en Antalyaspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 20 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Antalyaspor favoriet. 7 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Kasımpaşa. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 2
Winst Antalyaspor 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 11e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 15e plaats.