Nabeschouwing Kasımpaşa - Bursaspor (2-2) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 4 november 2017 - 12:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Kasımpaşa het zaterdag 4 november 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Bursaspor (2-2)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Kasımpaşa en Bursaspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door E. Eduok, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. Kasımpaşa vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Mensah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut moest Kasımpaşa verder met een man minder nadat Trezeguet een rode kaart had gekregen.

In de 89e minuut was het Bursaspor dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van E. Ertugrul. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat A. Behich van Bursaspor de 2-2 maakte in de 94e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Kasımpaşa - Bursaspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt E. Eduok met assist van L. Sadiku Kasımpaşa 1-0
37' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt B. Mensah met assist van S. Popov Kasımpaşa 2-0
47' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Behich Bursaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel C. Jorquera voor M. Agu Bursaspor
55' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor L. Sadiku Kasımpaşa
57' Rode kaart Kasımpaşa Rode kaart voor Trezeguet Kasımpaşa
61' Wissel Bursaspor Wissel D. Delarge voor B. Yardimci Bursaspor
68' Wissel Bursaspor Wissel K. Kanatsizkus voor Badu Bursaspor
70' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor E. Ertugrul Bursaspor
78' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Sari voor B. Mensah Kasımpaşa
81' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Titi Bursaspor
89' Doelpunt Bursaspor Doelpunt E. Ertugrul met assist van J. Kembo-Ekoko Bursaspor 2-1
92' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor R. Kose Kasımpaşa
94' Doelpunt Bursaspor Doelpunt A. Behich Bursaspor 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Bursaspor
Opstellingen Kasımpaşa - Bursaspor

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Bursaspor

Kasımpaşa en Bursaspor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 24 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 10 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Kasımpaşa. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 4
Winst Bursaspor 10
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 13e positie staat, terwijl we Bursaspor terugvinden op de 7e plaats.