Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (1-4) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 28 april 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Kasımpaşa het zaterdag 28 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (1-4)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-4 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Souza, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Skrtel zorgde ervoor dat Kasımpaşa op 1-1 kwam te staan in de 52e minuut. In de 64e minuut zette S. Ozbayrakli zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat M. Valbuena de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist V. Janssen namens Fenerbahçe de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Cüneyt Çakιr bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Kasımpaşa - Fenerbahçe 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Souza met assist van H. A. Kaldirim Fenerbahçe 0-1
52' Eigen doelpunt Kasımpaşa Eigen doelpunt M. Skrtel Kasımpaşa 1-1
60' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Potuk Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Janssen voor A. Chahechouhe Fenerbahçe
63' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Valbuena voor A. Potuk Fenerbahçe
64' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Ozbayrakli Fenerbahçe 1-2
74' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Valbuena Fenerbahçe 1-3
75' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor E. Birnican Kasımpaşa
78' Wissel Kasımpaşa Wissel F. Etoundi voor B. Mensah Kasımpaşa
78' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Eduok voor I. Depe Kasımpaşa
80' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor R. Soldado Fenerbahçe
94' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Janssen Fenerbahçe 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Fenerbahçe
Opstellingen Kasımpaşa - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe

Kasımpaşa en Fenerbahçe treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 3 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 14 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Kasımpaşa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 2
Winst Fenerbahçe 14
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 9e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 4e plaats.