Nabeschouwing Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor (3-2) || Super Lig 2017/2018

Maandag 11 september 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Kasımpaşa het maandag 11 september 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardesler geëindigd in een 3-2 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kasımpaşa kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Murillo. Yeni Malatyaspor kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Tozlu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette Trezeguet zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kasımpaşa de leiding in de wedstrijd nam.

A. Kara zette Yeni Malatyaspor even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Arda Kardesler toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Kasımpaşa dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Neumayr de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arda Kardesler bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Kasımpaşa.

LIVE Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt J. Murillo met assist van Trezeguet Kasımpaşa 1-0
10' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt E. Tozlu met assist van A. Cissokho Yeni Malatyaspor 1-1
42' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Popov Kasımpaşa
49' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Trezeguet met assist van E. Eduok Kasımpaşa 2-1
52' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor D. Pavelka Kasımpaşa
63' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel T. Sahin voor I. Dia Yeni Malatyaspor
68' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Rangel voor E. Eduok Kasımpaşa
72' Penalty Yeni Malatyaspor Penalty A. Kara Yeni Malatyaspor 2-2
76' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Dening voor E. Tozlu Yeni Malatyaspor
77' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Bilal voor J. Murillo Kasımpaşa
77' Wissel Kasımpaşa Wissel B. Mensah voor D. Pavelka Kasımpaşa
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Pereira voor N. Barazite Yeni Malatyaspor
88' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
89' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Neumayr Kasımpaşa 3-2
95' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Neumayr Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor

Kasımpaşa en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardesler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kasımpaşa en Yeni Malatyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Kasımpaşa 0
Winst Yeni Malatyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 11e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 12e plaats.