Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (1-2) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 28 april 2018 - 12:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Kayserispor het zaterdag 28 april 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door E. Karaca, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Kayserispor kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Boldrin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut kreeg C. Sapunaru van Kayserispor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Kayserispor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Douglas zette Alanyaspor even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Halil Umut Meler toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Alanyaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kayserispor - Alanyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Tiago Lopes Kayserispor
17' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Cinaz Kayserispor
24' Wissel Kayserispor Wissel R. Mendes voor D. Turuc Kayserispor
46' Wissel Alanyaspor Wissel E. Karaca voor J. Fernandes Alanyaspor
46' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Karaca Alanyaspor 0-1
57' Wissel Kayserispor Wissel A. Kravets voor S. Cinaz Kayserispor
70' Wissel Kayserispor Wissel J. Kana-Biyik voor Tiago Lopes Kayserispor
72' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor C. Sapunaru Kayserispor
77' Doelpunt Kayserispor Doelpunt F. Boldrin met assist van R. Mendes Kayserispor 1-1
80' Wissel Alanyaspor Wissel C. Alkilic voor E. Akbaba Alanyaspor
81' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor U. Bulut Kayserispor
85' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor C. Sapunaru Kayserispor
86' Penalty Alanyaspor Penalty Douglas Alanyaspor 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Alanyaspor
Opstellingen Kayserispor - Alanyaspor

Voorbeschouwing Kayserispor - Alanyaspor

Kayserispor en Alanyaspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 4 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Kayserispor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 2
Winst Alanyaspor 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 8e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 15e plaats.