Nabeschouwing Kayserispor - Göztepe (1-0) || Super Lig 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Kayserispor het zondag 20 augustus 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Göztepe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Ozgur Yankaya geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg D. Turuc van Kayserispor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 17 minuten was het S. Varela die Kayserispor op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Kayserispor.

LIVE Kayserispor - Göztepe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor R. Rotman Göztepe
17' Penalty gemist Kayserispor Penalty gemist D. Turuc Kayserispor
17' Doelpunt Kayserispor Doelpunt S. Varela Kayserispor 1-0
34' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor D. Turuc Kayserispor
58' Wissel Kayserispor Wissel F. Boldrin voor S. Varela Kayserispor
61' Wissel Göztepe Wissel M. Durmus voor H. Akbunar Göztepe
68' Wissel Göztepe Wissel D. Kilic voor R. Rotman Göztepe
69' Wissel Kayserispor Wissel R. Mendes voor G. Vural Kayserispor
88' Wissel Göztepe Wissel A. Ngando voor N. Ghilas Göztepe
88' Wissel Kayserispor Wissel B. G. Mujangi voor U. Bulut Kayserispor
89' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor R. Mendes Kayserispor
93' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor C. Sapunaru Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Göztepe
Opstellingen Kayserispor - Göztepe

Voorbeschouwing Kayserispor - Göztepe

Kayserispor en Göztepe treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ozgur Yankaya en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Göztepe elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Kayserispor 0
Winst Göztepe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 17e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 12e plaats.