Nabeschouwing Kayserispor - Osmanlıspor (2-2) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 26 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Kayserispor het zaterdag 26 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Osmanlıspor (2-2)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Kayserispor en Osmanlıspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Varela, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Osmanlıspor kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Doukara, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut kreeg S. Varela van Kayserispor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Kayserispor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 77e minuut was het Osmanlıspor dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Cagiran. Na 87 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Mendes de 2-2 maakte namens Kayserispor. In de 93e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. T. Kacar van Osmanlıspor was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Kayserispor - Osmanlıspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Badji Kayserispor
14' Doelpunt Kayserispor Doelpunt S. Varela met assist van S. Badji Kayserispor 1-0
15' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt S. Doukara met assist van A. Umar Osmanlıspor 1-1
46' Wissel Kayserispor Wissel F. Boldrin voor G. Vural Kayserispor
57' Wissel Kayserispor Wissel A. Gyan voor U. Bulut Kayserispor
68' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor D. Turuc Kayserispor
70' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Cinaz Kayserispor
75' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Varela Kayserispor
75' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor S. Varela Kayserispor
76' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Cagiran voor A. Regattin Osmanlıspor
77' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt M. Cagiran met assist van S. Gurler Osmanlıspor 1-2
82' Wissel Kayserispor Wissel R. Mendes voor S. Cinaz Kayserispor
84' Wissel Osmanlıspor Wissel H. Kilic voor R. Lawal Osmanlıspor
87' Wissel Osmanlıspor Wissel N. Curuksu voor A. Vrsajevic Osmanlıspor
87' Doelpunt Kayserispor Doelpunt R. Mendes met assist van J. Kana-Biyik Kayserispor 2-2
91' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor S. Doukara Osmanlıspor
93' Rode kaart Osmanlıspor Rode kaart voor T. Kacar Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Osmanlıspor
Opstellingen Kayserispor - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Kayserispor - Osmanlıspor

Kayserispor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 9 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Kayserispor favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Osmanlıspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 7
Winst Osmanlıspor 2
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 11e positie staat, terwijl we Osmanlıspor terugvinden op de 18e plaats.