Nabeschouwing Konyaspor - Besiktas (1-1) || Super Lig 2017/2018

Vrijdag 16 februari 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Konyaspor het vrijdag 16 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Besiktas (1-1)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Konyaspor en Besiktas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Hutchinson, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Konyaspor kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Jahovic, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Konyaspor - Besiktas 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor P. Filipovic Konyaspor
27' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Hutchinson met assist van R. Babel Beşiktaş 0-1
39' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Turan Konyaspor
39' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Pepe Beşiktaş
44' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor D. Milosevic Konyaspor
45' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Love Beşiktaş
46' Wissel Konyaspor Wissel M. Fofana voor J. Jonsson Konyaspor
53' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Talisca Beşiktaş
59' Wissel Beşiktaş Wissel D. Vida voor V. Love Beşiktaş
60' Doelpunt Konyaspor Doelpunt A. Jahovic met assist van S. Etoo Konyaspor 1-1
67' Wissel Beşiktaş Wissel A. Negredo voor T. Arslan Beşiktaş
73' Wissel Konyaspor Wissel A. Hadziahmetovic voor S. Etoo Konyaspor
78' Wissel Beşiktaş Wissel R. Quaresma voor J. Lens Beşiktaş
80' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
91' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Medel Beşiktaş
96' Wissel Konyaspor Wissel V. Sen voor D. Milosevic Konyaspor
97' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Besiktas
Opstellingen Konyaspor - Besiktas

Voorbeschouwing Konyaspor - Besiktas

Konyaspor en Besiktas treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 18 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 10 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Konyaspor. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 4
Winst Besiktas 10
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 4e plaats.