Nabeschouwing Konyaspor - Sivasspor (5-0) || Super Lig 2017/2018

Zondag 8 april 2018 - 12:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Konyaspor het zondag 8 april 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Sivasspor (5-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 5-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door N. Skubic, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Konyaspor vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Bourabia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut moest Sivasspor verder met een man minder nadat T. Acar een rode kaart had gekregen.

In de 69e minuut volgde een derde treffer van Konyaspor, waarmee S. Etoo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Konyaspor geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Etoo. De vijfde treffer van Konyaspor viel in de 87e minuut en kwam op naam te staan van V. Sen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fırat Aydınus bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Konyaspor.

LIVE Konyaspor - Sivasspor 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor A. Turan Konyaspor
16' Doelpunt Konyaspor Doelpunt N. Skubic Konyaspor 1-0
46' Wissel Sivasspor Wissel H. Saivet voor Robinho Sivasspor
59' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Bourabia met assist van A. Turan Konyaspor 2-0
66' Rode kaart Sivasspor Rode kaart voor T. Acar Sivasspor
68' Wissel Sivasspor Wissel S. Rochet voor D. Ndinga Sivasspor
69' Doelpunt Konyaspor Doelpunt S. Etoo Konyaspor 3-0
73' Wissel Sivasspor Wissel M. Demir voor A. Kone Sivasspor
75' Doelpunt Konyaspor Doelpunt S. Etoo met assist van O. Sahiner Konyaspor 4-0
77' Wissel Konyaspor Wissel A. Jahovic voor S. Etoo Konyaspor
79' Wissel Konyaspor Wissel V. Sen voor M. Fofana Konyaspor
83' Wissel Konyaspor Wissel O. Cinar voor O. Sahiner Konyaspor
87' Doelpunt Konyaspor Doelpunt V. Sen met assist van N. Skubic Konyaspor 5-0
89' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor O. Cinar Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Sivasspor
Opstellingen Konyaspor - Sivasspor

Voorbeschouwing Konyaspor - Sivasspor

Konyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 5 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 17 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Konyaspor als Sivasspor wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 6
Winst Sivasspor 6
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 17e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 6e plaats.