Nabeschouwing Osmanlıspor - Alanyaspor (3-0) || Super Lig 2017/2018

Zondag 10 december 2017 - 12:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Osmanlıspor het zondag 10 december 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Alanyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Osmanlıspor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Osmanlıspor. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. S. Cikalleshi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Osmanlıspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 20e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het M. Cagiran van Osmanlıspor die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. In de 29e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het S. Gurler van Osmanlıspor die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mete Kalkavan, waardoor Osmanlıspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Osmanlıspor - Alanyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty Osmanlıspor Penalty S. Cikalleshi Osmanlıspor 1-0
20' Penalty Osmanlıspor Penalty M. Cagiran Osmanlıspor 2-0
23' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Nefiz Alanyaspor
29' Penalty Osmanlıspor Penalty S. Gurler Osmanlıspor 3-0
41' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor O. Hurmaci Osmanlıspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel C. Lungu voor E. Nefiz Alanyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel Y. Coban voor T. Yalciner Alanyaspor
57' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
62' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Curuksu Osmanlıspor
63' Wissel Osmanlıspor Wissel S. Doukara voor S. Cikalleshi Osmanlıspor
71' Wissel Osmanlıspor Wissel C. Luiz voor O. Hurmaci Osmanlıspor
76' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor S. Doukara Osmanlıspor
79' Wissel Osmanlıspor Wissel P. Sadeghian voor R. Lawal Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Alanyaspor
Opstellingen Osmanlıspor - Alanyaspor

Voorbeschouwing Osmanlıspor - Alanyaspor

Osmanlıspor en Alanyaspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 22 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Osmanlıspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Osmanlıspor 2
Winst Alanyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osmanlıspor op een 16e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 12e plaats.