Nabeschouwing Osmanlıspor - Karabükspor (3-0) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 21 oktober 2017 - 13:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Osmanlıspor het zaterdag 21 oktober 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Karabükspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Karabükspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Karabükspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Osmanlıspor en Karabükspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Ozkahya geëindigd in een 3-0 overwinning voor Osmanlıspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door T. Pinto, waarmee Osmanlıspor met 1-0 de leiding nam. Osmanlıspor vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Gurler op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Gurler van Osmanlıspor die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

Karabükspor kreeg een penalty toegewezen in de 92e minuut, die werd genomen door G. Torje. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halis Ozkahya, waardoor Osmanlıspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Osmanlıspor - Karabükspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Karabükspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Maxso Osmanlıspor
62' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt T. Pinto Osmanlıspor 1-0
63' Wissel Osmanlıspor Wissel O. Hurmaci voor Josue Osmanlıspor
71' Wissel Karabükspor Wissel I. Depe voor G. Grozav Karabükspor
71' Wissel Karabükspor Wissel H. Traore voor K. Zengin Karabükspor
74' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt S. Gurler Osmanlıspor 2-0
77' Wissel Karabükspor Wissel I. Dogan voor L. Ibanez Karabükspor
80' Wissel Osmanlıspor Wissel T. Kacar voor S. Doukara Osmanlıspor
85' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt S. Gurler Osmanlıspor 3-0
86' Wissel Osmanlıspor Wissel V. Prochazka voor S. Gurler Osmanlıspor
88' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor S. Gurler Osmanlıspor
92' Penalty gemist Karabükspor Penalty gemist G. Torje Karabükspor
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Karabükspor
Opstellingen Osmanlıspor - Karabükspor

Voorbeschouwing Osmanlıspor - Karabükspor

Osmanlıspor en Karabükspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Ozkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Karabükspor in de Super Lig vond plaats op 8 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Karabükspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osmanlıspor als Karabükspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Osmanlıspor 1
Winst Karabükspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osmanlıspor op een 18e positie staat, terwijl we Karabükspor terugvinden op de 13e plaats.