Nabeschouwing Osmanlıspor - Trabzonspor (3-3) || Super Lig 2017/2018

Maandag 16 april 2018 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Osmanlıspor het maandag 16 april 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Trabzonspor (3-3)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Osmanlıspor en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door F. Novak, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Yazici op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Osmanlıspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Cagiran.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat H. Rodallega de 1-3 wist te scoren. In de 73e minuut kwam Osmanlıspor weer dichterbij, nadat S. Cikalleshi de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Osmanlıspor. In de 83e minuut was het M. Cagiran die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halis Özkahya en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Osmanlıspor - Trabzonspor 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt F. Novak Trabzonspor 0-1
15' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Yazici met assist van J. Kucka Trabzonspor 0-2
46' Wissel Trabzonspor Wissel J. Pereira voor A. Omur Trabzonspor
46' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Vrsajevic voor M. Bayir Osmanlıspor
51' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt M. Cagiran met assist van A. Regattin Osmanlıspor 1-2
56' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega Trabzonspor 1-3
61' Wissel Osmanlıspor Wissel T. Lumanza-Lembi voor A. Umar Osmanlıspor
73' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt S. Cikalleshi Osmanlıspor 2-3
74' Wissel Trabzonspor Wissel M. Bero voor J. Kucka Trabzonspor
77' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel D. NDoye voor H. Rodallega Trabzonspor
83' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt M. Cagiran met assist van T. Pinto Osmanlıspor 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Trabzonspor
Opstellingen Osmanlıspor - Trabzonspor

Voorbeschouwing Osmanlıspor - Trabzonspor

Osmanlıspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 19 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 9 keer wist de ploeg van Osmanlıspor te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Osmanlıspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osmanlıspor 6
Winst Trabzonspor 9
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osmanlıspor op een 17e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 5e plaats.