Nabeschouwing Osmanlıspor - Yeni Malatyaspor (0-0) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 20 januari 2018 - 14:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Osmanlıspor het zaterdag 20 januari 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Yeni Malatyaspor (0-0)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Osmanlıspor en Yeni Malatyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 12e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg K. Boutaib van Yeni Malatyaspor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Het was Osmanlıspor dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fırat Aydınus niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Osmanlıspor - Yeni Malatyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Curuksu Osmanlıspor
12' Penalty gemist Yeni Malatyaspor Penalty gemist K. Boutaib Yeni Malatyaspor
31' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Regattin voor R. Lawal Osmanlıspor
62' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor T. Sahin Yeni Malatyaspor
64' Wissel Osmanlıspor Wissel S. Cikalleshi voor S. Doukara Osmanlıspor
77' Wissel Osmanlıspor Wissel T. Lumanza-Lembi voor M. Guven Osmanlıspor
77' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Dening voor S. Diallo Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Osmanlıspor - Yeni Malatyaspor

Voorbeschouwing Osmanlıspor - Yeni Malatyaspor

Osmanlıspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 13 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Yeni Malatyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Osmanlıspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Osmanlıspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osmanlıspor 0
Winst Yeni Malatyaspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osmanlıspor op een 14e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 10e plaats.