Nabeschouwing Sivasspor - Antalyaspor (3-1) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 30 september 2017 - 13:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Sivasspor het zaterdag 30 september 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Antalyaspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cuneyt Cakir geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door H. Arslan, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Sivasspor vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Arslan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Sivasspor, waarmee H. Arslan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 57e minuut werd D. Ndinga van Sivasspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sivasspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 60 minuten deed J. Djourou iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Antalyaspor werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sivasspor.

LIVE Sivasspor - Antalyaspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Arslan met assist van Z. Erdal Sivasspor 1-0
8' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor T. Bifouma Sivasspor
23' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Maicon Antalyaspor
38' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Arslan met assist van S. Rybalka Sivasspor 2-0
39' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Angelo Antalyaspor
42' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Arslan met assist van S. Rybalka Sivasspor 3-0
43' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Arslan Sivasspor
46' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
57' Rode kaart Sivasspor Rode kaart voor D. Ndinga Sivasspor
59' Wissel Antalyaspor Wissel J. Menez voor Charles Antalyaspor
60' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt J. Djourou met assist van S. Nasri Antalyaspor 3-1
62' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor W. Vainqueur Antalyaspor
69' Wissel Sivasspor Wissel R. Simsek voor T. Bifouma Sivasspor
72' Wissel Antalyaspor Wissel D. Kadah voor Maicon Antalyaspor
75' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Aytac Antalyaspor
82' Wissel Antalyaspor Wissel A. Karabulut voor S. Aytac Antalyaspor
87' Wissel Sivasspor Wissel G. Guzel voor S. Rybalka Sivasspor
90' Wissel Sivasspor Wissel Elderson voor E. Kilinc Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Antalyaspor
Opstellingen Sivasspor - Antalyaspor

Voorbeschouwing Sivasspor - Antalyaspor

Sivasspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 28 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 6
Winst Antalyaspor 5
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 15e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 13e plaats.