Nabeschouwing Sivasspor - Konyaspor (2-1) || Super Lig 2017/2018

Zondag 5 november 2017 - 17:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Sivasspor het zondag 5 november 2017 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Konyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Konyaspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. N. Skubic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Konyaspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van A. Kone in de 16e minuut zorgde er even later voor dat Sivasspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 57e minuut zette A. Kone zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sivasspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Sivasspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sivasspor - Konyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Konyaspor Penalty N. Skubic Konyaspor 0-1
12' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor E. Albayrak Konyaspor
16' Penalty Sivasspor Penalty A. Kone Sivasspor 1-1
52' Wissel Konyaspor Wissel S. Ay voor A. Turan Konyaspor
56' Wissel Sivasspor Wissel M. Yandas voor H. Arslan Sivasspor
57' Doelpunt Sivasspor Doelpunt A. Kone met assist van Z. Erdal Sivasspor 2-1
65' Wissel Konyaspor Wissel L. Manyama voor M. Fofana Konyaspor
69' Wissel Sivasspor Wissel R. Simsek voor T. Bifouma Sivasspor
85' Wissel Sivasspor Wissel C. Medjani voor S. Rybalka Sivasspor
86' Wissel Konyaspor Wissel M. Araz voor M. Bourabia Konyaspor
90' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Araz Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Konyaspor
Opstellingen Sivasspor - Konyaspor

Voorbeschouwing Sivasspor - Konyaspor

Sivasspor en Konyaspor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 19 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sivasspor. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 5
Winst Konyaspor 6
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 9e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 15e plaats.