Nabeschouwing Sivasspor - Osmanlıspor (3-2) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 17 februari 2018 - 14:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Sivasspor het zaterdag 17 februari 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Osmanlıspor (3-2)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Mustafa Öğretmenoğlu geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Robinho, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Osmanlıspor kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Cikalleshi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Osmanlıspor vervolgens op 1-2. Het was M. Cagiran die vanaf 11 meter wist te scoren in de 71e minuut.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Robinho de 2-2 maakte voor Sivasspor. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sivasspor dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. C. Gohi de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mustafa Öğretmenoğlu bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sivasspor.

LIVE Sivasspor - Osmanlıspor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Robinho met assist van H. Arslan Sivasspor 1-0
26' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Cagiran voor S. Gurler Osmanlıspor
39' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor T. Pinto Osmanlıspor
40' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor D. Ndinga Sivasspor
46' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Karaer voor N. Curuksu Osmanlıspor
46' Wissel Osmanlıspor Wissel P. Sadeghian voor R. Lawal Osmanlıspor
51' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Umar Osmanlıspor
58' Wissel Sivasspor Wissel B. C. Gohi voor M. Demir Sivasspor
60' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor P. Sadeghian Osmanlıspor
62' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt S. Cikalleshi met assist van T. Lumanza-Lembi Osmanlıspor 1-1
65' Wissel Sivasspor Wissel H. Saivet voor S. Rybalka Sivasspor
70' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Bilgic Sivasspor
71' Penalty Osmanlıspor Penalty M. Cagiran Osmanlıspor 1-2
73' Wissel Sivasspor Wissel T. Bifouma voor E. Kilinc Sivasspor
74' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Z. Erdal Sivasspor
82' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Robinho met assist van B. C. Gohi Sivasspor 2-2
90' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor M. Cagiran Osmanlıspor
91' Doelpunt Sivasspor Doelpunt B. C. Gohi met assist van Robinho Sivasspor 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Osmanlıspor
Opstellingen Sivasspor - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Sivasspor - Osmanlıspor

Sivasspor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Öğretmenoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 17 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Osmanlıspor favoriet. 5 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sivasspor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 4
Winst Osmanlıspor 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 8e positie staat, terwijl we Osmanlıspor terugvinden op de 17e plaats.