Nabeschouwing Trabzonspor - Akhisar Belediyespor (1-6) || Super Lig 2017/2018

Zondag 15 oktober 2017 - 15:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Trabzonspor het zondag 15 oktober 2017 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Şenol Güneş Spor Kompleksi in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Akhisar Belediyespor (1-6)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu geëindigd in een 1-6 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Serginho, waarmee Akhisar Belediyespor met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Akbas zorgde ervoor dat Akhisar Belediyespor op 0-2 kwam te staan in de 39e minuut. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Akhisar Belediyespor, waarmee D. Larsson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 50 minuten deed A. Omur iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Trabzonspor werd verkleind tot 1-3. In de 53e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Akhisar Belediyespor speler Paulo Henrique. Even later was het opnieuw Paulo Henrique die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Akhisar Belediyespor op 1-5 in de 64e minuut. Namens Akhisar Belediyespor mocht K. Keles in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yasar Kemal Ugurlu bij een 1-6 eindstand in het voordeel van Akhisar Belediyespor.

LIVE Trabzonspor - Akhisar Belediyespor 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Serginho Akhisar Belediyespor 0-1
29' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor M. Yumlu Akhisar Belediyespor
39' Eigen doelpunt Akhisar Belediyespor Eigen doelpunt M. Akbas Akhisar Belediyespor 0-2
46' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt D. Larsson met assist van S. Aydogdu Akhisar Belediyespor 0-3
47' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Sahan Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel F. Castillo voor J. Durica Trabzonspor
50' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Omur Trabzonspor 1-3
53' Penalty Akhisar Belediyespor Penalty Paulo Henrique Akhisar Belediyespor 1-4
55' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Serginho Akhisar Belediyespor
60' Wissel Trabzonspor Wissel H. Rodallega voor O. Sahan Trabzonspor
64' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Paulo Henrique met assist van O. Ayik Akhisar Belediyespor 1-5
68' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Ceviker voor Serginho Akhisar Belediyespor
79' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel K. Keles voor Paulo Henrique Akhisar Belediyespor
83' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel H. Barbosa voor D. Larsson Akhisar Belediyespor
90' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt K. Keles met assist van S. Aydogdu Akhisar Belediyespor 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Trabzonspor - Akhisar Belediyespor

Voorbeschouwing Trabzonspor - Akhisar Belediyespor

Trabzonspor en Akhisar Belediyespor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Akhisar Belediyespor in de Super Lig vond plaats op 13 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Akhisar Belediyespor favoriet. 4 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Trabzonspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 3
Winst Akhisar Belediyespor 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 9e positie staat, terwijl we Akhisar Belediyespor terugvinden op de 6e plaats.