Nabeschouwing Trabzonspor - Osmanlıspor (4-3) || Super Lig 2017/2018

Zondag 19 november 2017 - 14:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Trabzonspor het zondag 19 november 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Şenol Güneş Spor Kompleksi in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Osmanlıspor (4-3)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 4-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Cagiran, waarmee Osmanlıspor met 0-1 de leiding nam. Osmanlıspor vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Karaer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist Trabzonspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. NDoye.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Yilmaz de 2-2 maakte voor Trabzonspor. In de 57e werkte J. Pereira de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. In de 70e minuut was het Y. Yazici die Trabzonspor weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Trabzonspor dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was B. Yilmaz de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ümit Öztürk bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Osmanlıspor 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt M. Cagiran met assist van Josue Osmanlıspor 0-1
15' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Karaer voor T. Pinto Osmanlıspor
28' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt A. Karaer Osmanlıspor 0-2
30' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Bero Trabzonspor
39' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt D. NDoye Trabzonspor 1-2
41' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt B. Yilmaz Trabzonspor 2-2
44' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Y. Yazici Trabzonspor
47' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Pereira Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel J. Sosa voor M. Bero Trabzonspor
57' Eigen doelpunt Osmanlıspor Eigen doelpunt J. Pereira Osmanlıspor 2-3
70' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Yazici Trabzonspor 3-3
71' Wissel Trabzonspor Wissel H. Rodallega voor D. NDoye Trabzonspor
71' Wissel Osmanlıspor Wissel O. Hurmaci voor Josue Osmanlıspor
75' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
76' Wissel Osmanlıspor Wissel S. Doukara voor A. Umar Osmanlıspor
76' Wissel Trabzonspor Wissel J. Kucka voor Y. Yazici Trabzonspor
80' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor R. Lawal Osmanlıspor
92' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Curuksu Osmanlıspor
94' Penalty Trabzonspor Penalty B. Yilmaz Trabzonspor 4-3
95' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor T. Pinto Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Osmanlıspor
Opstellingen Trabzonspor - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Trabzonspor - Osmanlıspor

Trabzonspor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 11 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Osmanlıspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 8
Winst Osmanlıspor 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 12e positie staat, terwijl we Osmanlıspor terugvinden op de 17e plaats.