Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor (4-1) || Super Lig 2017/2018

Zondag 18 maart 2018 - 14:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Trabzonspor het zondag 18 maart 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 4-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. B. Yilmaz maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Trabzonspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Yeni Malatyaspor kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Boutaib, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette Y. Yazici zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Trabzonspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat Y. Yazici de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist O. Onazi namens Trabzonspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yaşar Kemal Uğurlu bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Yeni Malatyaspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Penalty Trabzonspor Penalty B. Yilmaz Trabzonspor 1-0
31' Wissel Trabzonspor Wissel T. Hubocan voor F. Novak Trabzonspor
36' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt K. Boutaib met assist van A. Kara Yeni Malatyaspor 1-1
37' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel B. Cagiran voor A. Kara Yeni Malatyaspor
52' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor T. Hubocan Trabzonspor
57' Wissel Trabzonspor Wissel D. NDoye voor O. Sahan Trabzonspor
61' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Onazi Trabzonspor
64' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Yazici met assist van B. Yilmaz Trabzonspor 2-1
66' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Yazici met assist van D. NDoye Trabzonspor 3-1
71' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Gilberto voor S. Ciftpinar Yeni Malatyaspor
74' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor J. Sosa Trabzonspor
78' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. R. Mina Meza Yeni Malatyaspor
80' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Pereira voor K. Boutaib Yeni Malatyaspor
86' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt O. Onazi Trabzonspor 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Yeni Malatyaspor

Voorbeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor

Trabzonspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 21 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Yeni Malatyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trabzonspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 0
Winst Yeni Malatyaspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 7e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 9e plaats.