Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas (0-0) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 25 november 2017 - 14:30 uur



In de Super Lig 2017/2018 neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 25 november 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas (0-0)

De Super Lig 2017/2018 wedstrijd tussen Yeni Malatyaspor en Besiktas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Besiktas, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bülent Yildirim niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - Besiktas
Balbezit
27%
73%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
70
107
Gevaarlijke aanvallen
38
97
Passes
226
603
Overtredingen
14
16
Buitenspel
2
1
Corners
3
9
Wissels
3
3
LIVE Yeni Malatyaspor - Besiktas 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Okechukwu Yeni Malatyaspor
58' Wissel Beşiktaş Wissel A. Negredo voor R. Quaresma Beşiktaş
69' Wissel Beşiktaş Wissel O. Ozyakup voor A. Hutchinson Beşiktaş
72' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Diallo voor A. Okechukwu Yeni Malatyaspor
73' Wissel Beşiktaş Wissel F. Aksoy voor N. Uysal Beşiktaş
84' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel N. Barazite voor A. Kara Yeni Malatyaspor
87' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Dening voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
94' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Mitrovic Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Besiktas
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Besiktas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas

Yeni Malatyaspor en Besiktas treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeni Malatyaspor en Besiktas elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst Besiktas 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 13e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Yeni Malatyaspor - Besiktas Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling Besiktas Live Yeni Malatyaspor - Besiktas Live Yeni Malatyaspor - Besiktas kijken Yeni Malatyaspor - Besiktas kijken Live Yeni Malatyaspor - Besiktas stream Yeni Malatyaspor - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas Uitslag Yeni Malatyaspor - Besiktas Statistieken Yeni Malatyaspor - Besiktas Super Lig 2017/2018 Yeni Malatyaspor - Besiktas wedden Yeni Malatyaspor - Besiktas gokken Yeni Malatyaspor - Besiktas Unibet