Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe (2-3) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 9 december 2017 - 12:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 9 december 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe (2-3)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 2-3 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Kadu, waarmee Göztepe met 0-1 de leiding nam. Yeni Malatyaspor kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Pereira, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette S. Sahin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Göztepe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Göztepe vergroot nadat R. Rotman de 1-3 wist te scoren. In de 64e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Yeni Malatyaspor speler K. Boutaib.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Şansalan en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Göztepe.

LIVE Yeni Malatyaspor - Göztepe 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Göztepe Doelpunt Kadu met assist van M. Kosanovic Göztepe 0-1
14' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Pereira met assist van E. Dening Yeni Malatyaspor 1-1
33' Doelpunt Göztepe Doelpunt S. Sahin met assist van M. Kosanovic Göztepe 1-2
47' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor S. Ciftpinar Yeni Malatyaspor
48' Doelpunt Göztepe Doelpunt R. Rotman met assist van Y. Gouffran Göztepe 1-3
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Muenfuh Seth voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
57' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor K. Boutaib Yeni Malatyaspor
64' Wissel Göztepe Wissel O. Sismanoglu voor Y. Gouffran Göztepe
64' Penalty Yeni Malatyaspor Penalty K. Boutaib Yeni Malatyaspor 2-3
67' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor O. Sismanoglu Göztepe
68' Wissel Göztepe Wissel E. Scarione voor R. Rotman Göztepe
70' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel N. Barazite voor K. Boutaib Yeni Malatyaspor
81' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor T. Sahin Yeni Malatyaspor
84' Wissel Göztepe Wissel N. Ghilas voor A. Jahovic Göztepe
90' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Beto Göztepe
94' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Dening Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Göztepe
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Göztepe

Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe

Yeni Malatyaspor en Göztepe treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeni Malatyaspor en Göztepe elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst Göztepe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 13e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 7e plaats.