Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor (3-1) || Super Lig 2017/2018

Zondag 13 augustus 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 13 augustus 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door K. Boutaib, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 55e minuut voor dat Yeni Malatyaspor via N. Barazite op 2-0 kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Yeni Malatyaspor, waarmee K. Boutaib zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 89e minuut werd T. Tisdell van Osmanlıspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Osmanlıspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 96 minuten deed A. Maxso iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Osmanlıspor werd verkleind tot 3-1.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Yeni Malatyaspor.

LIVE Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt K. Boutaib Yeni Malatyaspor 1-0
54' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor T. Pinto Osmanlıspor
55' Penalty Yeni Malatyaspor Penalty N. Barazite Yeni Malatyaspor 2-0
60' Wissel Osmanlıspor Wissel U. Nayir voor T. Bifouma Osmanlıspor
61' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Cagiran voor H. Kilic Osmanlıspor
62' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Curuksu Osmanlıspor
66' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Kara voor N. Barazite Yeni Malatyaspor
74' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Pereira voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
75' Wissel Osmanlıspor Wissel T. Tisdell voor R. Lawal Osmanlıspor
78' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt K. Boutaib Yeni Malatyaspor 3-0
80' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Pereira Yeni Malatyaspor
85' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Dening voor I. Dia Yeni Malatyaspor
89' Rode kaart Osmanlıspor Rode kaart voor T. Tisdell Osmanlıspor
93' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Maxso Osmanlıspor
96' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt A. Maxso Osmanlıspor 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor

Yeni Malatyaspor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Yeni Malatyaspor en Osmanlıspor elkaar treffen in de Super Lig.