Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Trabzonspor (1-0) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 21 oktober 2017 - 18:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 21 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Trabzonspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-0 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Sosa van Trabzonspor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 31e minuut het veld moest verlaten. Een ongelukkig eigen doelpunt van O. Yokuslu zorgde ervoor dat Yeni Malatyaspor op 1-0 kwam te staan in de 47e minuut. In de 93e minuut moest Trabzonspor verder met een man minder nadat Y. Yazici een rode kaart had gekregen. Het lukte Yeni Malatyaspor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Yeni Malatyaspor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Yeni Malatyaspor - Trabzonspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
31' Tweede gele kaart Trabzonspor Tweede gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
34' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Demirok Trabzonspor
47' Eigen doelpunt Yeni Malatyaspor Eigen doelpunt O. Yokuslu Yeni Malatyaspor 1-0
60' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor O. Onazi Trabzonspor
67' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Diallo voor N. Barazite Yeni Malatyaspor
69' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor K. Boutaib Yeni Malatyaspor
69' Wissel Trabzonspor Wissel V. Sen voor O. Sahan Trabzonspor
74' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Akbas Trabzonspor
75' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel T. Sahin voor M. Pereira Yeni Malatyaspor
79' Wissel Trabzonspor Wissel H. Rodallega voor B. Yilmaz Trabzonspor
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Dening voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
92' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Y. Ayhan Yeni Malatyaspor
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Mas Trabzonspor
93' Rode kaart Trabzonspor Rode kaart voor Y. Yazici Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Trabzonspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Trabzonspor

Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Trabzonspor

Yeni Malatyaspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeni Malatyaspor en Trabzonspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst Trabzonspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 13e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 11e plaats.