Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor (2-1) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 14 oktober 2017 - 15:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt İstanbul Başakşehir het zaterdag 14 oktober 2017 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Serkan Cinar geëindigd in een 2-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door E. Akbaba, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. İstanbul Başakşehir kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Belozoglu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette E. Adebayor zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee İstanbul Başakşehir de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serkan Cinar, waardoor İstanbul Başakşehir dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE İstanbul Başakşehir - Alanyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van E. Karaca Alanyaspor 0-1
18' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Belozoglu İstanbul Başakşehir 1-1
23' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
27' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel G. Inler voor E. Belozoglu İstanbul Başakşehir
38' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor J. Caicara İstanbul Başakşehir
56' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Adebayor İstanbul Başakşehir 2-1
60' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor J. Attamah İstanbul Başakşehir
61' Wissel Alanyaspor Wissel M. Etame voor I. Sackey Alanyaspor
65' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel K. Frei voor E. Elia İstanbul Başakşehir
72' Wissel Alanyaspor Wissel G. Maniatis voor E. Karaca Alanyaspor
72' Wissel Alanyaspor Wissel C. Lungu voor J. Fernandes Alanyaspor
81' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel I. Kahveci voor M. Mossoro İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Alanyaspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Alanyaspor

Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor

İstanbul Başakşehir en Alanyaspor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serkan Cinar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 5 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst İstanbul Başakşehir 2
Winst Alanyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 5e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 8e plaats.